Skip to main content

Lid worden

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden als lid van De Erstelinghe.
Langskomen in de heemkamer en daar een inschrijfformulier invullen kan natuurlijk ook!

De contributie bedraagt €20,- per jaar. Bij een gedeelte van het jaar (we ‘rekenen’ met vier kwartalen) is dat bedrag naar rato. Je kunt ook samen met een gezinslid (partner, zoon of dochter) lid worden. De bijdrage voor twee leden is dan €22,- per jaar. De contributie wordt eenmaal per jaar geïnd, via een automatisch incasso.

Naast gratis toegang tot lezingen en andere activiteiten, ontvangen leden van de heemkundekring de digitale ledennieuwsbrief en viermaal per jaar ons heemkundig tijdschrift De Klopkei (bij gezinslidmaatschap 1 exemplaar). In de kern Waalwijk wordt dit door vrijwilligers gratis thuisbezorgd, daarbuiten wordt het per post toegezonden.
Leden die buiten de kern Waalwijk wonen betalen daarom een eigen bijdrage in de portokosten van €16,- per jaar. Deze bijdrage wordt gelijktijdig met de contributie geïnd.

De gegevens die je ons verstrekt worden verwerkt conform onze privacy-verklaring. Klik hier om deze te lezen of hier om deze te downloaden.

Wil je iemand een lidmaatschap cadeau geven? Neem dan even contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs in de heemkamer.